kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Hentbolda kılpayı güldük
Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası Avrupa elemelerinde 2. Grup'ta mücadele eden Milli Takım, grubundaki 5. maçında deplasmanda Belçika'yı 23-22 yendi. 300 dolayında Türk taraftarın da izlediği karşılaşmanın ilk 3 dakikasında her iki takım da gol kaydedemezken, defansta açıklar veren Türkiye ilk yarıyı 14-13 geride kapadı.

Liderin maçı Ali Uluyol'un
20. Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı: A.Gücü-F.Bahçe: Ali Aydın, Denizli-G.Antep: Mustafa Çulcu, Samsun-Göztepe: Orhan Erdemir, Malatya-Kocaeli: Serdar Tatlı, D.Bakır-Beşiktaş: Metin Tokat, İstanbul-G.Birliği: İsmet Arzuman, G.Saray-Rize: Ali Uluyol, Bursa-Trabzon: Sadık İlhan, Yimpaş Yozgat-Antalya: Erol Ersoy.

A.Gücü'nde üç eksik
A.Gücu, yarın F.Bahçe karşısına üç eksikle çıkacak. Kırmızı kart cezalısı Kennedy dışında sakatlıkları süren Rogerio ve Sedat da forma giyemeyecek. Bilet fiyatları maraton ve kale arkası 15 milyon, kapalı tribün ise 25 milyon lira olarak açıklandı.

Minnesota çarpıldı
NBA'de Ortabatı Grubu lideri Minnesota Detroit'te 104-83 kaybederken, evsahibinde Stackhouse 40 sayıyla yıldızlaştı. Son 2 sezonun şampiyonu LA Lakers, hemşehrisi Clippers'a 95-90 yenildi. Diğer sonuçlar: Boston-Indiana: 98-94, Charlotte-Seattle: 111-101, New York-Toronto: 96-92.

Salt Lake City'de üç Türk
Türkiye, 19. Kış Olimpiyatları'nda üç sporcu ile temsil edilecek. 8-24 Şubat arasında ABD'nin Salt Lake City kentinde yapılacak oyunlarda alp disiplininde Atakan Alaftargil, kuzey disiplininde Kelime Aydın ve Sabahattin Oglago yarışacak. Alaftargil, hedefinin 20 ile 25'incilik arası olduğunu söyledi.

Murat'a iki maç ceza
PFDK Yimpaş Yozgatsporlu Murat'ı da Denizlispor karşılaşmasında rakip oyuncuya kasten tekme atmaktan 2 maç ile cezalandırdı.

Cavcav'dan ağır itham
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, statlardaki şiddet olaylarının tüm seyircilere mal edilemeyeceğini belirtirken ilginç açıklamalarda bulundu: "Kulüp yöneticileri olay çıkaranları tanıyor. Terörün önlenmesi için kulüp yöneticilerinin güvenlik yetkilileriyle ortak hareket etmeleri gerekir."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır