kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hingis Open

Yarı finalde Seles'i deviren İsviçreli'nin finaldeki rakibi Amerikalı Capriati. Hingis, Kournikova ile çiftlerde de tam yol gidiyor. Tek erkeklerde ilk finalist Johansson
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda bayanlarda finalistler geçen yıl olduğu gibi Jennifer Capriati ve Martina Hingis oldu. Hingis, çiftlerde de Anna Kournikova ile birlikte finale adını yazdırdı. Erkeklerde ise ilk yarı finalde İsveçli Johansson, Çek Novak'ı devirdi.

Son şampiyon ABD'li Capriati, yarı finalde Belçikalı Kim Clijsters ile karşılaştı. 7-5, 3-6 ve 6-1'lik sonuçlarla 2-1 kazanan Capriati, finalde unvanını korumaya çalışacak. Diğer yarı finalde Hingis, Monica Seles önünde bu turnuvadaki ilk setini 6-4 ile kaybetti. Hingis, sonraki setleri 6-1 ve 6-4 alarak geçen yılki gibi finale çıktı. İsviçreli yıldız, son Grand Slam şampiyonluğunu 1999'da bu turnuvada kazanmıştı.

Nefes kesen yarı final
Hingis, çiftlerde de Rus Kournikova ile birlikte yarı finalde Raymond-Stubbs ikilisini 6-7, 6-1 ve 6-0'la devirip finale çıktı.

Erkeklerdeki ilk yarı final nefesleri kesti. Thomas Johansson, Novak'ı 7-6, 0-6, 4-6, 6-3 ve 6-4'lük setlerle devirip kariyerinin ilk Grand Slam finaline yükseldi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır