kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu fidan solmasın

Umudunu yitirmediğini söyleyen Günkut Barka, "Bu fidan ağabeyime inanç aşılayacak" dedi
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon servisinde ağır koma durumunda yatan Prof. Dr. Aykut Barka'nın durumu ciddiyetini koruyor. Umudunu bir an olsun yitirmeyen Barka'nın kardeşi Günkut Barka, hastaneden ayrılmıyor. Günkut Barka, dün hastane bahçesine TEMA Vakfı'nın hediye ettiği meşe fidanını dikti. Ağabeyi için dualar ettiğini belirten Günkut Barka, "Ben her gün Prof. Dr. Aykut Barka'nın sağlığına kavuşması için çabalayan insanları gördükçe bu inancın içimizde daha çok güçlendiğini hissediyorum. Ben Aykut'tan artık her an bir haber bekliyorum. Bu diktiğimiz meşe fidanının Aykut'a inanç aşılayacağına inanıyorum" diye konuştu.

TUNA HUŞ KURTULDU
Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ise, ünlü spikerler Tuna Huş'un Aykut Barka ile aynı şikayetten hastaneye geldiğini, Huş'un beyninde bir kanama söz konusu olmadığı için yapılan tedavilerle bilincinin açıldığını söyledi. Tuna Huş'un reanimasyon servisinden çıkartılarak odasında tedavisinin sürdürüldüğünü belirten Pamir, "Sıra Aykut Bey'de" dedi.

Beklemekten başka çare yok
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün yine bir açıklama yapan doktorlar, Prof. Dr. Aykut Barka'nın ağır koma durumunun sürdüğünü bildirdiler. Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Necmettin Pamir, "Bu süreç ne kadar olur, onu kimse bilemez. Bir günden ertesi güne ani bir değişiklik kimse beklemesin, haftalar, hatta aylar sürebilir. Şu anda yapılacak iş, ilaç tedavisinin sürmesidir. Beyin cerrahisi açısından şu an yapılacak bir şey yok" dedi. Prof. Dr. Yılmaz Göğüş de, "Yaşamsal organ ve sistemleri arzu edilenin dışına çıktığında takviye edilecek ancak bunun dışında yapılacak bir şey yok"dedi.

Yalçın BEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır