kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fenerbahçeli Ümit Özat gizli yardımsever çıktı

Ümit Özat, yaptığı yardımın duyulmasını istemedi: Ben geldiği yeri unutmayan bir insanım. Bazı şeylerin gizli kalması gerek
Fenerbahçeli Ümit Özat, gençlik yıllarını geçirdiği ve sokak aralarında top koşturduğu mahallesini unutmadı. Gençlerbirliği takımında yetişen ve yıllarca oturduğu Ankara'nın gecekondu semti Türközü''ndeki eski komşularına yardımlarını esirgemeyen Ümit Özat, yaptığı yardımların duyulmasından rahatsız oldu.

Babası Ali Özat'tan eski mahallesindeki ihtiyaç sahiplerini tespit ederek kömür ve yiyecek yardımı yapmasını isteyen Ümit Özat'ın, Ramazan ayı boyunca mahalleliye 50 ton kömür ve yiyecek dağıttığı öğrenildi.

REKLAMI SEVMİYOR
Yardımları babası aracılığı ile yapan Özat, ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların gizli kalması gerektiğini belirterek "Bazı şeylerin gizli kalması gerek. Ben bu tür şeylerin reklamını yapmak istemiyorum. Birilerine yardım yapmak reklamı yapılacak şeyler değil. Bu insanca bir şey" dedi. Mahallelilerin sıkıntılarını halletmek konusunda elinden gelen herşeyi, her zaman yapacağını söyleyen Özat, "Ben geldiği yeri unutmayan bir insanım. Bunlar problem değil" dedi.

Ümit Özat'ın Gençlerbirliği''ne transfer olana kadar yaşadığı Türközü Mahallesi'nde yaşayan kayınvalidesi Sezen Ülger'in bile damadının yaptığı yardımlardan haberi yok. Damadı Özat'ın çok iyi yürekli olduğunu söyleyen Sezen Ülger, "O yaptığı iyilikleri söylemez, gizli yapar. Ben de duymadım" dedi.

Fatma CAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır