kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tenis topuyla kuş vurdu

Avustralya Açık çift erkekler yarı final maçında Michael Llodra'nın vurduğu top korttan geçen kuşu öldürdü
Dünyanın en önemli dört tenis turnuvasından biri olarak kabul edilen Avustralya Açık'ta dün inanılmaz bir olay yaşandı. Çift erkekler yarı final maçında Michael Llodra-Fabrice Santoro çifti Julien Boutter-Arnaud Clement ile karşı karşıya gelirken, Llodra'nın maçın ortasında vurduğu sert forehand'i kortun üzerinden uçan bir şehir kırlangıcına isabet etti.

KUŞ GİTTİ AMA MAÇ GİTMEDİ
Kuş, topun çarpmasıyla düşerken, maç durduruldu. Kuşla ilk ilgilenen Llodra'nın rakiplerinden Boutter oldu. Raketini atan ve hızla kuşun yanına giden tenisçi kırlangıcın öldüğünü görünce üzüntüsünü gizleyemedi ve başında diz çöküp dua etti. Diğer üç tenisçi de dramatik ana katılırken, devam eden mücadele sonunda katil (!) Llodra ve Santoro çifti rakiplerini 6-3, 3-6 ve 12-10'luk setlerle yenerek finale çıktı.

İLK KAZA DEĞİL
Michael Llodra'nın vurduğu topun çarptığı şehir kırlangıcı korta düşerek can verdi. Kuşun yere düştüğünü gören Llodra'nın rakibi Julian Boutter kuşun yanına diz çökerek önce haç çıkardı ardından da talihsiz kırlangıç için dua etti. Spor sahalarında kazaya uğrayan ilk kuş, kortta can veren şehir kırlangıcı değil. Geçtiğimiz sezon San Francisco Giants-Arizona Diamondbacks arasında oynanan Amerikan futbolu maçında Arizona'dan Randy Johnson'ın gönderdiği 100 km hızındaki top alçaktan uçan bir kuşa çarparak ölümüne neden olmuştu.

Galip ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır