kapat
18.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Cilveli dadı Gülben Denktaş'ı kandırdı!

Bayramda Kıbrıs'ta program yapan Gülben Ergen, sevilen dizisi 'Dadı'yı sahneye taşıdı. KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ı da 'Ömer Bey' rolüyle kadroya dahil etti
Son günlerin en popüler ismi Gülben Ergen, bayramda sahneye çıktığı Kıbrıs Rocks Otel'de şarkılarıyla olduğu kadar sahneye taşıdığı 'Dadı' şovuyla da ilgi odağı oldu. Ergen, sahnede birbirinden hareketli şarkılarıyla konuklarını eğlendirdikten sonra sıra bütün konserlerinde adet haline getirdiği şova geldi: 'Dadı' dizisi sahneye taşınacaktı.

Türkiye'deki konserlerinde de, 'Melek Dadı' rolünü canlandırırken giydiği iri çiçeklerle süslü bornozuyla sahneye çıkıp 'Dadı' şarkısını söyleyen Gülben Ergen, Kıbrıs'ta da aynı şeyi yapmak istedi, konuklar arasında kendisine eşlik edecek gönüllü oyuncu aramaya başladı...

SALON GÜLMEKTEN KIRILDI
Ama dinleyicilerinin arasından ne dizide aşık olduğu patronu Ömer Bey, ne de hazırcevap yardımcısı Pertev olmaya niyetli kimse çıkmadı. KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a rica eden Gülben Ergen, "Gelin, sizinle Dadı'yı canlandıralım" dedi. Ergen'in tatlı dilli ısrarına fazla dayanamayan Denktaş, teklifi kabul etti.

Ergen, Melek Dadı'nın cilveli üslubuyla "Ömer Bey, sabah kahvaltınızda portakal suyu ister misiniz?" diye sordu, Denktaş ise maço Ömer Bey tavrıyla "Otur aşağı, alırım ayağımın altına..." deyince salonda kahkahalar koptu. Kendisine çok yakın duran Ergen'e "Uzak dur! Yaklaşma, yaklaşma" diye takılmayı da ihmal etmeyen Denktaş, sanatçının "Aaa, bakar mısınız. Ömer Bey" sözleriyle gülmeye başladı.

Özay ORAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır