kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Şantajcılardan şikâyetçiyim!
İstanbul 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün olağanüstü bir gün yaşanıyordu. Star Tarkan'a çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptığı gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Süleyman Şahin'in duruşma günüydü. İlk duruşmada tahliye olan sanık mahkemeye gelmemişti.
Tüm Metin

  Telefonlarıma şoförüm bakar
Çelik'in sevgilisi manken Buket Saygı'ya gönderdiği mesajlara ifadesinde hiç değinmeyen ünlü aktör, "Telefonlarıma şoförüm bakar. Çelik'le de o konuştu. Kadir İnanır'ın hem koruması hem de şoförü olduğunu söyleyen ve aynı davada geçtiğimiz...
Tüm Metin

  Telefonlu yaşam artık daha pahalı
Yurtiçi telekomünikasyon hizmetleri ile uluslararası görüşme ücretinde yapılan zam yaklaşık yüzde 5 oranında. Türk Telekomünikasyon A.Ş'den yapılan açıklamaya göre zam Aralık 2001'den itibaren geçerli olacak. Yeni zamla kontör ücreti 45 bin 600 liradan 48 bin 100 liraya yükseltildi.
Tüm Metin

  İşte o kadın!
Gazeteler Hüseyin'in bebeğine hamile olan Crowie'nin fotoğraflarına, hemen altında ise aldatılan taze gelen Sarah'nın düğünde çekilmiş mutlu fotoğraflarına yer verdi. Hüseyin'in gizli aşkı Cowie, 26 yaşında ve iki çocuk annesi. Hayalleri yıkılan ve ihanete uğrayan Sarah, "Ondan nefret ediyorum.
Tüm Metin

  Fatma zaten hiç yaşamıyordu
Oysa, her şey çok güzel başlamıştı Kayapınar beldesinde... Yaşar Ailesi tarafından oğullarına istenen Fatma Öz, iki gün önce telli duvaklı köyünden ayrılarak yeni evine gitti. Düğün erkek tarafının evinde yapılacaktı. Huzurevleri Mahallesi, Huzur Sokak'ta bulunan Kara Apartmanı'nın 1. katında oturan erkek tarafı...
Tüm Metin

  Brad Pitt bile aldatılmış
O günden sonra kadınlarla ilişkisinde daha dikkatli olduğunu belirten Pitt, "Herhalde eski nişanlım şimdi kafasını duvardan duvara vuruyordur" diye espri yaptı. Yeni filmi Spy Game için Budapeşte'ye giden Pitt, "En kötü anım canlandı. Budapeşte'de olmasaydık, bu itirafı hiçbir zaman yapmazdım" diye konuştu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır