kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kovadaki Ayın bu gün Neptünle birleşmesi arkadaş toplantılarında ilginç bulacağınız kişilerle tanışabileceğinizi öngörüyor. Zaman zaman kendinizi garip hissedebilir ve ortama yabancılaşabilirsiniz. Yine de çekiciliğinizin farkedileceği gözleniyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ayın Neptünle birleşmesi sıkıntı yaptığınız şeylerin kendi bilinçaltınızın ürünü olduğunu vurguluyor. Yaptığınız herşeyi garantiye almaya eğilimli olduğu için belirsizliklerin canınızı fazlaca sıkması mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın burcunuza oluşturacağı rahat açı iyimser yapınızı güçlendiriyor ve çevrenize olumlu yaklaşmanız her konuda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Bu durum gerek işinizde gerekse aşk yaşamınızda olumlu gelişmeleri gündeme getirebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Ayın rahat açıları kendinizi ruhsal açıdan rahat hissedebileceğinizi belirtiyor. Kendinizi sevdiklerinize çok yakın hissedebilirsiniz. Başkalarının ihtiyaçları önemli ama kendinizi de biraz şımartmayı ihmal etmemelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Karşıt burcunuz Kovadaki Ayın Neptünle birleşimi sevgi ilişkilerinizde dikkatli olmanızı öğütlüyor.. Fazla müdahaleden kaçınır ve hoşgörülü olursanız daha başarılı olabilirsiniz. Çevrenizdekiler dürüst ve adil yapınızı takdirle karşılayabilirler.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün tüm rutin işlerinizi kolaylıkla halledebilir özellikle ev ve işyerinde yapacağınız temizlik ve düzenleme sayesinde kendinizi huzura kavuşmuş hissedebilirsiniz. Karmaşanın sizi sıkıntıya soktuğu bir gerçek.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kovadaki Ay aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabileceğinizi belirtiyor.Romantik tavırlarınızla sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilir ve her iki taraf için de unutulmaz olabilecek. anlar yaşayabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ayın Kovadaki Neptünle birleşmesi ailenizle birbirinize toleranslı davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Belirsizlikten kaynaklanan sorunlar büyüyerek içinden çıkamayacağınız bir hal alabilir. Sabırlı davranarak tüm sıkıntıları aşabileceğinizi unutmayın.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kovadaki Ayın rahat etkileşimleri son derece iyimser bir günde olabileceğinizi belirtiyor. Toplantı tertiplemek için harekete geçebilir ve etrafınıza da motivasyon getirebilirsiniz.İhmal etmiş olduğunuz sevdiklerinizi aramaya ne dersiniz?


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Elinizi attığınız her konudan karlı çıkabileceğinizi düşünmek sizi maddi anlamda yanılgılara sürükleyebilir. Risk almak başlangıçta eğlenceli gelse de sonuçlarının her zaman hoş olmayacağını kabullenseniz iyi olur.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Ayın durumu hayallerinizi uygulamak için büyük itilimler duyabileceğinizi belirtiyor.Kurtarıcılık eğilimlerinizin yüksek olacağı bu gün aşırı yardımseverlikten zarar görebileceğinizi hesaba katmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kovada yöneticiniz Neptünle birleşen Ayın durumu kendinizle başbaşa kalmak için fırsatlar arayacağınızı belirtiyor. Aslında sizin de ihtiyacınız olan bu ,çünkü aşırı duyarlılığınızla hayır demek bu gün size çok güç gelebilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır