kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Romayı yakarız
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki ilk maçını bu gece 21.45'te İtalya Şampiyonu Roma ile oynuyor. Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmayı Fransız hakem Claude Colombo yönetecek. Sarı-kırmızılı camia, Roma'yı devirip ikinci tura iyi bir başlangıç yapacaklarına inanıyor.
Tüm Metin

  Sergen'i iyi seyredin
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, ikinci tura hak ederek çıktıklarını belirterek, "Bu zor gruptan yola devam etmek istiyoruz. Bu turda evimizdeki en zor maçı oynayacağız. İlk maçın deplasmanda olmasını isterdim. Roma, defansta iyi organize olup, çok iyi kontratak yapıyor. Bu tuzağa düşmemeliyiz.
Tüm Metin

  Yıldırım faktörü
F.Bahçe'nin sezonun ilk 6 haftasındaki kötü gidişinden sonra duruma el koyan başkan Aziz Yıldırım, Samandıra toplantılarıyla takımı hayata döndürdü. İlk 6 maçta 8 puan kaybeden sarı-lacivertliler, son 6 karşılaşmayı firesiz geçip lider G.Saray'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Yıldırım'ın "Sorununuz yok.
Tüm Metin

  Tesis yap kurtul
Stat kiralama karşılığında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne toplam 2 milyon 700 bin dolar borçlanan ve bu borçları ödemedikleri için icralık olan kulüplere Bakan Fikret Ünlü, kurtuluş reçetesi verdi. Ünlü, borçlarını ödemekte zorlanan kulüplere, "Borçlarınızı devlete tesis yaparak ya da malzeme alarak...
Tüm Metin

  F.Bahçe'yi yenip düzlüğe çıkarız
Göztepe Kulübü Asbaşkanı Levent Ürkmez, ligin son sırasında bulunan Malatyaspor'a farklı yenilmenin şokunu üzerinden atmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizim ligin ilk yarısı için belirlediğimiz hedef, ilk 10'un içinde kalmak. Önce F.Bahçe olmak üzere arka arkaya güçlü rakiplerle oynayacağız.
Tüm Metin

  Parola: Önce yemeyelim
Roma'nın son maçlarını videodan izlettiren Lucescu, "90. dakikaya kadar sabırlı olmalıyız. Roma'nın forvetleri Lazio'nunkilerden becerikli ve hareketli. Her an gole ulaşabilecek futbolcular. Hemen gol atacağız diye hep beraber saldırmayalım. Önce defansı sağlam tutalım. Zaten biz ilk golü buluyoruz" diye konuştu.
Tüm Metin

  Kıran kırana
Beşiktaş'ın genç yıldızı Nihat ile Real Sociedad Teknik Direktörü Toshack'ın Paris Concorde La Fayette Otel'deki transfer pazarlığı dün kıran kırana geçti. Asbaşkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin ile birlikte transfer masasına oturan Nihat, eski hocası Toshack'a, "Senin çalıştırdığın takıma gelirim ama..
Tüm Metin

  Baya'ya vize yok
Malatyaspor maçının hazırlıklarını Daum'suz sürdüren Beşiktaş'ta, son haftalardaki kötü futboluyla tepki toplamaya başlayan Tunuslu Baya'nın, sol kasığındaki sakatlık yüzünden Malatyaspor'a karşı forma giymesi zora girdi. Kulüp doktorları, Tunuslu'nun iyileşmesi için en iyi yolun dinlenmesi olduğunu belirterek...
Tüm Metin

  Capello: 3 puan için buradayız
Bugün Ali Sami Yen'de G.Saray'ın karşısına çıkacak olan Roma takımı dün İstanbul'a geldi. İtalyan takımını Atatürk Havalimanı'nda, koyu bir Roma taraftarı olan İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Vittorio Claudio Surdo ve eşi Roya karşıladı. Arjantinli Batistuta ile kaptan Totti'ye büyük ilgi gösteren havalimanı çalışanları...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Fenerbahçe'nin sakat futbolcusu Haim Revivo'ya ABD yolu gözüktü. Halen tedavisini İsrail'de sürdüren Revivo'ya daha çabuk sahalara dönmesi için ABD'de özel bir klinikten teklif geldi. Öneriye sıcak bakan İsrailli futbolcu 23 Kasım'da İstanbul'a gelecek ve ABD'ye gitmek için teknik direktör Mustafa Denizli'den izin isteyecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır