kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Oktay Göztepe maçında zor
F.Bahçe'de sakatlar kervanına Oktay da katıldı. Revivo, Rapajç ve Ogün'ün oynayamayacağı Göztepe maçında Mert'in forma giyme şansı yüzde 50. Fıtığındaki ağrıları artan ve kasıkları ile beline yayılan Oktay'ın haftaya oynama şansının az olduğu bildirildi. Kaptan Ogün'ün ise Beşiktaş maçına yetişmesi bekleniyor.

Revivo tedavi için ABD'ye gidiyor
Fenerbahçe'nin sakat futbolcusu Haim Revivo'ya ABD yolu gözüktü. Halen tedavisini İsrail'de sürdüren Revivo'ya daha çabuk sahalara dönmesi için ABD'de özel bir klinikten teklif geldi. Öneriye sıcak bakan İsrailli futbolcu 23 Kasım'da İstanbul'a gelecek ve ABD'ye gitmek için teknik direktör Mustafa Denizli'den izin isteyecek.

Süreyya'ya tedavi parası: 21 milyar
Her fırsatta "Devletten yardım almıyorum" açıklamaları yapan milli atlet Süreyya Ayhan'a GSGM'den büyük kıyak. Dizinden sakat olan Süreyya, devletten 21 milyar lira alarak tedavisi için Almanya'ya hafta içinde evleneceklerini açıklayan antrenörü Yücel Kop'la gitti.

Antalya'da Kalpar gitti, Öztürk geldi
Antalya'da, Beşiktaş yenilgisinin ardından teknik direktör Hüseyin Kalpar istifa etti, yerine Mehmet Ali Öztürk getirildi. Kalpar, kulübe faydalı olamayacağını anladığı için görevi bıraktığını açıkladı. Bu arada eski teknik direktör Cezmi Turan, 54 bin 500 dolarlık alacağı için Antalyaspor kulübü hakkında ihtiyati haciz kararı aldırdı.

Mirsad ve İbrahim kampa katıldı
Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grubu ilk maçında yarın Bulgaristan ile karşılaşacak Basketbol Milli Takımımız, hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gece İstanbul'a gelen ve dizindeki sakatlığı düzelen Mirsad da idmana çıktı. Dün İstanbul'a gelen İbrahim Kutluay ise akşam kampa katıldı.Bu arada sakatlığı süren Harun Bulgaristan maçında yok.

Murat Sözkesen'e Bursa'dan tepki
Bursa yönetimi, Murat Sözkesen'in kulüp ve yöneticiler hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Bu oyuncunun özel bir toplantıda geçenleri kamuoyuna yansıtarak büyük yanlış yaptığını söyleyen basın sözcüsü Erhan Akbaş, "Kol kırılır yen içinde kalır. Küçük bir mali sorunun bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum. Sorun çözümlenemeyecek düzeyde değildi ve nitekim tatlıya bağlandı" dedi.

Minderde hedef 3'ü altın 8 madalya
Bulgaristan'da 22-25 Kasım tarihleri arasında yapılacak Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'na katılacak olan erkek ve bayan milli takımları, karayoluyla dün akşam Sofya'ya gitti. Türkiye erkeklerde 8, bayanlarda ise 4 sporcuyla mücadele edecek. Erkek Milli Takımı Teknik Direktörü Cahit Ahıskalıoğlu, Türk milletini utandırmayacaklarını belirterek, "8 sıklette de madalya hedefliyoruz. Bunların en az 3'ünün de altın olması için mücadele edeceğiz" diye konuştu

Hidolu Sacramento Lakers'a direnemedi
NBA'de geçen sezonun şampiyonu L.A.Lakers, grupta ikinci sırada yer alan ve Hidayet Türkoğlu'nun da forma giydiği Sacramento'yu 93-85 yendi. 22 dakika sahada kalan Hidayet, 7 sayı 6 ribaundla oynadı. Günün diğer sonuçları şöyle: Toronto-Phoenix: 87-81, New York-L.A.Clippers: 86-99.

Vural bıraktı
D.Bakırda teknik direktör Yılmaz Vural görevinden ayrıldı. Başkan Mücahit Can, G.Saray'a karşı alınan farklı yenilginin ardından dün Vural ile bir görüşme yaptı. Görüşmede, takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Vural'ın görevinden ayrılmasının kararlaştırıldığı, sözleşmenin bugün noter huzurunda karşılıklı olarak fesh edileceği bildirildi. Bu arada, Yılmaz'ın takımdan ayrılma kararının ardından kulüp yöneticilerinin Antalyaspor eski teknik direktörü Hüseyin Kalpar ile görüştükleri ve prensipte anlaştıkları belirtildi.

Devler Ligi'nde ikinci perde açılıyor
Şampiyonlar Ligi'nde 2.tur gruplarındaki mücadele bugün başlıyor. Program şöyle: A Grubu: B.Münih-M.United, Boavista-Nantes, B Grubu: Liverpool-Barcelona. Bu maçlar 21.45'te başlayacak. Öte yandan UEFA Kupası'nda da bugün iki maç var. 19.00'da başlayacak mücadeleler şöyle: Bordeaux-Roda, Hapoel Tel Aviv-L.Moskova.

Bariç istifa etti
Türkiye'nin 5-0 yendiği Avusturya'nın Teknik Direktörü Bariç, görevinden istifa etti. İstifasını Federasyon Başkanı Mauhart'a veren Bariç, gelecek çarşamba günü basın toplantısı düzenleyerek istifa gerekçelerini açıklayacağını söyledi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır