kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Utandıracağım
Sakat olduğu söylentileri yüzünden F.Bahçe'ye transferinin geciktiğini belirten Gineli golcü 'Kariyerim ortada. Atacağım gollerle kendimi göstereceğim' dedi

Hakkında çıkan sakatlık söylentileri nedeniyle F.Bahçe'ye gelişi yılan hikayesine dönen, ancak en sonunda transferine karar kılınan Süleyman Oulare, menajeri Ceylan Çalışkan aracılığıyla SABAH'a konuştu.

F.Bahçe'ye transferinin uzamasına çok içerlediğini belirten Gineli yıldız, "Ben sakat değilim. Geçen yıldan kalma bir sakatlık nedeniyle hazırlık döneminde takımımla birlikte uzun süre çalışamadım. Dolayısıyla forma girmem biraz uzun zaman aldı. Ama kariyerim ortada. Geçen yıl Belçika'da 'Yılın Futbolcusu' seçildim. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" dedi.

Kendisi için Genk Kulübü'ne Perugia, Metz, Stuttgart ve Newcastle'ın da teklif yaptığını savunan Oulare, "F.Bahçe'yi seçmemin sebebi Türkiye'nin müslüman bir ülke oluşu. Ortama daha rahat adapte olurum. Para ikinci planda. Gelir gelmez ilk maçımda gol atıp, benim için 'Sakattır, alınmasın' diyenleri utandıracağım" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a geliyor
Öte yandan yönetim Oulare'nin bonservisini almak için yarın Belçika'ya gidecek. Bu futbolcunun hafta sonu İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kanarya'da Dimas, Preko ve Sergio topun ağzında.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır