kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Öldü öldü dirildi
Oslo'dan döndü, eşofmanlarını bile çıkarmadan Sapanca'ya koştu. Yoldaki benzincide görenler Hakan'a 'Başın sağolsun' dediler. Ama hikaye mutlu sonla bitti

Hakan Şükür dün ölüp ölüp dirildi... Deprem haberini Norveç'te alan G.Saray ve Milli Takım'ın yıldızı, Sakarya ilinde hasarın büyük olduğunu öğrenince yıkıldı. Çünkü ailesi Adapazarı'ndaki evlerinde ya da Sapanca'daki yazlıklarındaydı. Anne-babasının yaşadıkları haberini güç bela alan Hakan, dün sabah 08.00'de İstanbul'a geldi. Üzerindeki Milli Takım eşofmanlarını bile çıkarmadan kardeşi Gökhan ile birlikte yola çıktı.

Beyda'ya bile inanmadı!
Yolda benzin almak için durdukları benzincide kendisini tanıyanlar "Başın sağolsun" diyince önce anlayamadı. "Hepimizin" dedi. Sakaryalı olduğunun bilindiği için böyle söylediklerini sandı. Ama sonradan öğrendi ki, TV ve radyolar "Hakan Şükür'ün anne ve babası da ölenler arasında" diye yayın yapıyordu. Cep telefonuna sarıldı. Ailesine ulaşamıyordu. Tekrar yola koyuldu. İçi içini yiyordu. Yolda eşi Beyda aradı. "Merak etme! Yaşıyorlar" diyordu. Ama o ikna olmadı.

Ailesine kavuştuktan sonra bulduğumuz Hakan, "Onları görene kadar tam olarak inanamadım. Ne zaman karşımda gördüm, tamam yaşıyorlar dedim. Adapazarı'nda olsalardı kurtulmaları çok zordu. Neyse ki Sapanca'da yazlıktaymışlar. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. Ölenlere rahmet, kurtulanlara sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi. Hakan ailesiyle birlikte İstanbul'a döndü.

Yanlış haber Anadolu Ajansı'ndan kaynaklanırken, hataya Hakan'ın eski eşi Esra'nın ebeveynlerinin Yalova'da ölmelerinin yol açtığı öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır