kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tarihi dayanışma
Birinci Lig kulüpleri üçüncü haftada oynanacak maçların hasılatını depremzedelere bağışlama kararı aldı. Ayrıca Dört Büyükler yardım turnuvası için girişimlere başladı

Türkiye depremin acısını yaşarken, yaraların sarılması için girişimler de sürüyor. Bir hafta kaydırılan lig maçlarının önümüzdeki ilk haftada oynanacak olanlarının hasılatlarının depremzedelere verilmesi konusunda çalışmalar başlatıldı. Federasyon Başkanı Ulusoy, bu konuda 4 Büyükler dışında Samsun, G.Birliği ve Erzurum kulüp başkanlarıyla görüştüğünü ve kendilerinden sahalarında oynanacak ilk lig maçının hasılatını federasyonun oluşturacağı yardım fonuna verme sözünü aldığını söyledi. Tarihi çağrıya diğer kulüpler de olumlu yanıt verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel de, Almanya'dan bir takımla depremzedeler yararına maç oynayacaklarını açıklayarak, "Yaraların bir an önce sarılmasına katkımız olması için herşeyi yapacağım" dedi. Önceki gün de G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, depremzedelere yardım amacıyla her organizasyonun içinde olacaklarını bildirmişlerdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır