kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nöbet bekliyorum
G.Saray'ın yıldız futbolcusu, "Nasıl ki askerler nöbet saatlerinde nöbet yerlerinde olurlar, ben de şimdilik yedek kulübesindeyim. Alınan karara da saygılıyım" dedi

Önce G.Antep maçının ilk yarısında oyundan alınan, ardından Rapid Wien'e karşı yedek kulübesine çekilen, Trabzonspor maçında ise kadrodışı kalan Tugay Kerimoğlu, son gelişmeleri SABAH için değerlendirdi.

G.Saray'da yedek kulübesinde beklemenin heyecanlı bir olay olduğunu dile getiren Tugay, yedekliği askerliğe benzeterek "Nasıl ki askerler nöbet saatlerinde nöbet yerlerinde olurlar, ben de şimdilik kulübede oturuyorum ve nöbet bekliyorum. Herşeyin bir zamanı var. Alınan her türlü karara da saygılıyım ve G.Saray ile aramdaki sevgi bağının koparılmasına izin vermem" dedi.

Tugay, "G.Saray gibi büyük bir takımın kadrosunda bulunmak bile büyük bir şeref. Oynamışım veya yedek beklemişim, bu önemli değil. Fatih hoca ve G.Saray ile problemim olduğu söyleniyor. Kesinlikle böyle birşey yok. Ayrıca Fatih hoca kendini ispat etmiş bir insan. Bu başarılar bir takım kişileri rahatsız ediyor, bu da dedikodulara neden oluyor" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübe 15 yıldır hizmet ettiğini belirten milli futbolcu, "Her türlü eleştiriye açık oldum. Ancak, kişisel ve bireysel sözlere de sonuna kadar karşıyım ve bu tip laflarda art niyet ararım" şeklinde konuştu.

Türkiye'de birçok futbolcunun Avrupa'dan teklif aldığını söyleyen Tugay, "Ben ve ailem Avrupa'ya gitmeye şartlanmıştık ve herşeyiyle hazırdık. Ama bazı aksilikler oldu ve gidemedik. Teklifler bundan sonra da gelecektir. Türk futbolcusunun Avrupa'ya gidememesindeki tek neden de kulüplerinin açıkladığı bonservis bedellerinin yüksek olmasıdır" ifadesini kullandı.

Tribündeki kavga bitmez
Sahadaki gerginliği saha dışına taşımadıklarını belirten yıldız futbolcu, "Biz sahada bambaşka bir kimliğe bürünüyoruz ama son düdük çaldığında herşey eskiye dönüyor. Ancak tribünlerdeki kavgalar bir türlü son bulmuyor. Herkesin bunu önlemek için birşeyler yapması gerek. Ancak böylece Türk futbolu bir yerlere gelebilir" yorumunu yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır