kapat

17.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Para herşey değil
F.Bahçe'nin flaş transferler yapmasının önemli olmadığını belirten Popescu, "Parayla iyi futbolcular alabilirsiniz ama takıma ruh veremezsiniz. Biz bu sene de şampiyonuz" dedi

G.Saray'ın savunmadaki güvencesi Popescu, SABAH'a iddialı açıklamalar yaptı. F.Bahçe'nin bu sezon oldukça iyi transferler yaptığını belirten Romen futbolcu, "Ancak çok transfer yapılması önemli değil. F.Bahçe geçen sezon da dünyaları almıştı. Ancak sonuçta şampiyon yine biz olduk. Futbolda para herşey değildir. Parayla şampiyon olunsaydı, sürekli zengin ve maddi sıkıntısı olmayan kulüpler şampiyon olurdu. Siz müthiş yıldızlar alabilirsiniz. Ama önemli olan takıma ruh vermektir. G.Saray'da işte bu var" diye konuştu.

Yeni sezon öncesinde F.Bahçe kadar flaş transferler yapamadıklarını söyleyen Popescu, "Ancak bu demek değildir ki, F.Bahçe bizden daha iyi bir takım kurdu. G.Saray, zaten güçlü ve kaliteli isimlerden kurulu bir takım. Yeni transferler de gücümüze güç kattı. Bu sezon da biz şampiyon olacağız. F.Bahçe boşuna umutlanmasın" ifadesini kullandı.

G.Saray'da hayatının en mutlu günlerini yaşadığını ifade eden Popescu, "Ortaya koyduğum futbolla burada başarılı olduğumu düşünüyorum. Amacım, bu sezon performansımı geride kalan iki sezonun üzerine çıkarmak. Özellikle Avrupa'da hedeflerimiz büyük" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır