kapat

17.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Preko hata mı?
Teknik direktör Rıdvan Dilmen'in Baliç'in yerinde oynatmayı planladığı siyahi forvet bir türlü hazır hale gelemedi. Santrfor arayışlarının sürmesi de Yaw Preko hakkındaki soru işaretlerini çoğaltıyor

Yaptığı flaş transferlere karşın hala santrfor arayışını sürdüren F.Bahçe'yi şimdi de Preko korkusu sardı. Teknik direktör Rıdvan Dilmen'in isteği ile transfer edilen Ganalı forvetin hâlâ hazır hale gelmemesi de yöneticiler arasında 'Acaba hata mı yaptık?' sorusunu gündeme getirdi.

Dilmen'in Baliç'in satılması durumunda alınmasını şart koştuğu Preko'nun TSYD Kupası maçlarında da forma giymesinin zor olduğu, aksi halde sakatlığının ilerleyeceği ve daha ciddi boyutlara ulaşacağı ifade edildi.

Tayfun'un kalmasının kesinleşmesinin ardından sağ kanat sorununu çözen F.Bahçe'de Moshoeu da orta alanın vazgeçilmez isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Dimas ise UEFA Kupası'nın ilk maçında oynayamayacak olan Abdullah'ın tek alternatifi. Brezilyalı forvet França'nın transfer edilmesi durumunda Preko'nun yedek kalabileceğini düşünen yöneticiler, bu futbolcunun bir an önce hazır hale gelmesini bekliyor.

França hazır
Moldovan'sız oynanacak ilk 3 lig maçında Preko'dan gerekli verim alınamazsa bu futbolcu gönderilecek ve yerine Brezilyalı França transfer edilecek. Bu 3 maçta forvet Boliç-Preko ikilisinden oluşacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır