kapat

17.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Böbrek çalındı' iddiası
Ameliyat sırasında oğlunun böbreklerinden birinin çalındığını iddia eden Akan Ailesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne dava açtı

Samsun'da, ameliyat sırasında çocuğunun böbreklerinden birinin çalındığını iddia eden Akan Ailesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi hakkında 40 milyar liralık tazminat davası açtı.

Geçen yıl, düğünde kaza sonucu tabancayla ağır yaralanan ve kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat edilen Naci Akan'ın (11), 10 ay sonra yeniden rahatsızlanması sonucunda götürüldüğü sağlık kuruluşunda, bir böbreğinin olmadığı anlaşıldı. Sonucu şaşkınlıkla karşılayan Mecit-Neziha Akan çifti, konuyu uzman hekimlere danışarak, araştırmaya başladı.

"Ameliyatta kayboldu"
Baba Akan, böbreğin ameliyat sırasında kaybolduğunu iddia ederek şöyle dedi: "Filmleri, konunun uzmanı birçok doktora gösterdim. Hepsi böbreğin doğuştan var olduğunu kaydetti. Çünkü, filmlerde üreter kanalları ve loj yeri görülüyor. Doğuştan böbreği olmayanlarda bu iki faktörün bulunmayacağını söylediler. Ne yapacağımızı şaşırdık."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır