kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bilgi Üniversitesi'nden Yüksek Lisans'ta MBA 2000 atılımı
İstanbul Bilgi Üniversitesi (BİLGİ) Yüksek Lisans Programlarına 1997-1998 akademik yılında başladı. Executive MBA; Sinema-TV ve Avrupa Birliği Hukuku ve Kurumları ile başlayan ilk yıldan sonra geçtiğimiz yıl Tam Zamanlı MBA (İşletme Yüksek Lisans) ve Uluslararası İlişkiler bunlara eklendi.

2000 yılına gelindiğinde yukarıdaki programlar sürerken MBA yepyeni bir biçim alıyor. Ve Tam Zamanlı MBA'in yerine konan yeni MBA programıyla çalışan öğrencilerin yöneticilik yolundaki gereksinimleri doğrultusunda, işletme yönetimi alanında 21. yüzyılda öne çıkacak uzmanlık alanlarında yetişmeleri sağlanıyor. Yeni programlar, yeni yöneticiler: "MBA 2000"

mba 2000 atılımıyla birlikte BİLGİ'de yüksek lisans programlarının yeni yöneticileri de göreve başladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Beyza Furman, tüm Yüksek Lisans Programları'nın koordinasyonunu yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün müdürlüğüne atandı.

MBA programları direktörlüğüne ise MBA eğitimi konusunda Avrupa'nın önde gelen okurlarından biri olan Manchester Business School öğretim üyesi İsmail Ertürk getirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır