kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aşk hayatınızda hoş gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz insanın ilgisini hissetmek kendinize güveninizin yerine gelmesine neden olacaktır. Bugün gireceğiniz sosyal ortamlarda yeni kimselerle tanışabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Eviniz ve ailenizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gün. Sevdiklerinizi bulunduğunuz yere davet edip birarada olmayı arzu edebilirsiniz. Aile fertlerinizle ve can dostlarınızla fikir birliği içinde olmak kendinize olan güveninizi arttıracaktır.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Hareket isteğinizin yoğun olacağı ve çevreyle ilişkilerinizin güçleneceği bir gündesiniz. Kardeşleriniz yakın dostlarınız ve komşularınızla iletişiminiz her zamankinden daha güçlü olabilir. Yazışmalar, anlaşmalar ve kısa yolculuklar gündemde.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kaynaklarınızı yönlendirme konusunda tavsiyelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Parasal konularda bir takım karışıklıkların çıkması canınızı sıkabilir. Güvendiğiniz kimselerden yardım isteyebilir ve aceleci yaklaşımlarınızı dengeleyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi yapıcı ve enerjik hissedeceksiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le gerilimli açısı, ikili ilişkilerinizde belirsiz tutumlar sergileyebileceğinizi gösteriyor. Sağduyu ve sabır aradığınız uyumu yakalayabilmeniz için gerekli...
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Duygusal bakımdan yüklü bir gün. Kendinizi rahatlatıcı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs'ün Jüpiter'le oluşturduğu tatlı açı, tembellik etme ve lüks isteğinizi arttırabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Dostlarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği bir gün. Birlikte çalışmak ve geleceğe ilişkin planlar yapmak için motivasyonunuz güçlü olabilir. Aranızda çıkabilecek uyumsuzlukların tartışmalara dönüşmemesi için sabırlı ve anlayışlı davranın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Mesleğinizde yüksek amaçlar için çalışıp, kendinizi kanıtlama hevesi içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Evdeki sorunlarınızın çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için ailenizle ilişkilerinizi dengeleyin. İşbirliklerden yarar görebileceğiniz görülüyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için ideal bir gün. Kendinizi yeni ortamlarda enerjik hissedebilir, merak ettiğiniz konularda bilgilenmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler veya ziyaretçiler gelebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Duygularınızı baskı altında tutmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Sevdiklerinizle hislerinizi paylaşmak ve ortaklaşa çalışmalar yapın. Cinsel yönden oldukça aktif hissedebileceğiniz bugün, eşiniz ve sevdiğinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Tek başınıza hareket etmekten hoşlanmayacağınız ve çevrenizin desteğine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün. Yeni konularla işbirliğine gidebilir, anlaşmalara meyilli olabilirsiniz. Kararlarınızı alırken aceleci olmamanız, ilerisi için iyi olacaktır.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Rutin işlerinize fazlasıyla kendinizi kaptırabileceğiniz ve bu yüzden yıpranabileceğiniz bir gün. Fiziksel yorgunluk genel sağlığınızı da negatif etkileyebileceği için kendinize fazla yüklenmeyin. İkili ilişkilerinizde mutlu bir dönem başlıyor.