kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul'daki Cambridge
İngiliz dilinin eğitiminde dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi eğitim programlarını artık İstanbul'da da bulma şansınız var.

Bunun için İngiltere'ye gitmek gerekmiyor. 1993 yılında bu amaca yönelik olarak kurulan INTERLANG günümüzde Bakırköy, ve Beşiktaş şubelerinde 2000'in üzerinde işadamı, doktor, mühendis, ekonomist, bankacı, müfettiş ve benzeri mesleklerden kişiler ile üniversite öğrencilerine İngiliz dilinin eğitimini veriyor. INTERLANG sisteminde 50'nin üzerinde İngiliz ve Amerikalı öğretmen tarafından verilen Genel İngilizce kursları 144 saatlik 6 kursdan oluşuyor. Özellikle yaz dönemlerinde oluşan yoğun talep karşısıda, 140 saatlik "Yoğun İngilizce" programları gerçekleştirilmekte ve bu programlarda hafta içi hergün eğitim erilmektedir. INTERLANG diğer İngilizce dil okullarından farklı olarak yeni programlar da geliştiriyor. Ülkemizde ilk kez uygulanacak 72 ders saati süreli, orta ve orta üstü İngilizce bilenlere yönelik bu "ÖZEL PROGRAMLAR" şu anabaşlıklardan oluşuyor:

* İletişim Kurma (Making Contact) * Bilgi Alışverişi (Exchanging Information) * Telefonda Etkili Konuşma Teknikleri (Effective Telephoning) * Sosyalleşme (Socializing) * Etkili Sunuş Teknikleri (Effective Presentations) * Etkili Toplantı Teknikleri (Effective Meetings) * Etkili Müzekare Teknikleri (Effective Negotiations) .


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır