kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Haliç Üniversitesi
Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversites 1998/1999 Akademik dönemden beri eğitim ve öğretime veriyor.

Haliç Üniversitesi'nin amacı; Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün "Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak" olarak gösterdiği hedef doğrultusunda, hızla küreselleşen, dünyada onurlu yerimizi almak için, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte gençlik yetiştirmek. Bu amaçla üniversitemiz yüksek eğitim ve öğretimde gençlerimize çağdaş bilim ve teknolojiyi sunmakta. Üniversitenin, Mütevelli Heyeti Başkanı, Sn. Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu, Başkan Yardımcıları; Sn. Nevzat Ayaz, Sn. N. Kemal Şentürk'tür.

T.C. Haliç Üniversitesi'nin 1999-2000 yılı Eğitim ve Öğretim Birimleri Fen-Edebiyat Fakültesi; Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İşletme Fakültesi; İşletme Bölümü (Türkçe), İşletme Bölümü (İngilizce), Turizm İşletmeciliği Bölümü. Mühendislik Fakültesi; İç Mimari Bölümü. Konservatuar; Türk Musiki Bölümü, Hemşirelik Yüksek Okulu (4 yıllık). Su Ürünleri Yüksek Okulu; Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü (4 yıllık)'nden oluşmaktadır. T.C. Haliç Üniversitesi'nde yabancı dilin en etkin şekilde öğrenilebilmesini sağlayacak maddi ve manevi eğitim ortamı yaratılmış. Okulun İngilizce eğitim veren bölümlerine kaydolan öğrenciler bir yıl süreyle hazırlık sınıfına devam ediyorlar.

Bu sınıfın amacı öğrencilere akademik ve mesleki çalışmaları süresince gerekli olan İngilizce bilgilerini ve çalışma becerilerini kazandırmak. Öğrenciler birinci sınıftan itibaren İngilizce programlarına devam edme zorunluğunda .

Hazırlık sınıfında öğretim gören öğrenciler kitaplarının yanı sıra video, teyp, bilgisayar odaklı programlar ve diğer yabancı materyallerle destekleniyorlar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır