kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Merhaba üniversite
Yaşam çizgisinde zaman zaman iniş ve çıkışlar olabilir.Bu inişler ve çıkışlar geçicidir. Yaşam,genç için sürekli olarak yükselen bir çizgidir.

Geçen yıl yapılan üniversite giriş sınavlarında yapancı dille eğitim yapılan okullar sıralamasında Türkiye birincisi, sözel sıralamada Türkiye dördüncüsü , sayısal sıralamada Türkiye beşincisi olan Bahçeşehir Koleji öğrencileri okul bahçesinde düzenledikleri törenle diplomalarını aldılar. Üniversite girişte yüzde yüz başarı gösteren Kolejin Genel Müdürü Türker Kurşun, diploma töreninde yaptığı konuşmada,başarılarınını disiplinli bir çalışma, dinamik bir eğitim kadrosu,dünya'daki gelişmeleri takip etmeye borçlu olduklarını söyledi.

Başarı için söz verdiler
Okullarında öğrencilerinin hedeflerini dayma yüksekte tutmak,araştırmacı,girişimci ve saygılı birey olarak yetişmeleri için çalıştıklarını,bu konuda öğrenci velilerinin gösterdiği özveriye teşekkür etti. Okul Kurucusu Enver Yücel,de yaptığı konuşmada kendisinin eğitime gönül verdiğini,bu uğurda elinden gelen! her türlü fedakarlığı yaptığını,okuldan başarı ile mezun olan her gençin,hayattaki başarısını görmenin en büyük mutluluk olduğunu belirti. Tören öğrencilerin diplomalarını almalarını ve düzenlenen şölenle son buldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır