kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Oğlumun gözlerinde Matthew'yu görüyorum

04.03.2009
Ünlü top model Camila Alves, Mango defilesi için Türkiye'deydi. GÜNAYDIN'a konuşan Alves, sekiz aylık oğlunun gözlerinde sevgilisi, ünlü Hollywood yıldızı Matthew McConaughey'i gördüğünü söylüyor..
Ünlü model Camila Alves, dün akşam gerçekleşen Mango defilesi için Türkiye'deydi. Ben de Günaydın için kendisiyle bir röportaj yaptım. Hollywood yıldızı Matthew McConaughey ile birlikte olan ve geçtiğimiz temmuzda Levi adında bir erkek çocuk dünyaya getiren ünlü manken Camila'yla bir araya gelmek pek kolay olmadı. Uçağı rötar yaptığı ve bavulları da uçaktan çıkmadığı için güzel modelin hazırlanması bir hayli uzun sürdü. Bir de önceliği, küçük oğluna ulaşmak ve iyi olduğunu öğrenmekti. Ben de bir anne olduğum için onu bu konuda çok iyi anladığımı söyleyebilirim. Ama bu bekleyiş bana iki fincan yeşil çaya mal oldu!

MATTHEW MCCONAUGHEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

EBRU ŞALLI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYINVALİDESİYLE GELMİŞ
Camila'yla röportaj için buluştuğumuzda kendisine pilates DVD'mi verdim. Hiç pilates yapmadığını ve DVD'ye bakarak mutlaka deneyeceğini söyledi. Camila sorularımı içtenlikle yanıtladı. Röportaj sonunda da el kremim olup olmadığını sordu ve birlikte ellerimizi kremledik. Bu arada size duyduğum bir bilgiyi de aktarmak isterim; genç model İstanbul'a erkek arkadaşının annesi, yani kayınvalidesiyle gelmiş... İşte Camila'ya sorduğum sorular ve onun yanıtları...

* Modellik kariyeriniz nasıl başladı?
Brezilya'dan Los Angeles'a teyzemi ziyarete gitmiştim. Beni giydirdi ve 'Hadi bir modellik ajansına gidelim' dedi. Daha 16 yaşındaydım. Her şey böyle başladı.

* Christian Dior ve Harley Davidson gibi birçok lüks markanın modelliğini yaptınız. Şu sıralar da Mango için defilelere çıkıyorsunuz. Peki gündelik hayatınızda da Mango giyer misiniz?
Mango'nun gündelik kıyafetlerini çok seviyorum. Bence hem çok eğlenceli, hem de çok karakteri olan koleksiyonlar. Örneğin ayağımdaki ayakkabılar da Mango. Ne kadar hoş gözüküyorlar değil mi?

* İstanbul'da podyuma çıkmak sizi heyecanlandırdı mı?
Hem de çok! Sadece podyuma çıkmaktan değil, İstanbul'da olmaktan da çok heyecanlıyım. Türkiye'ye ilk kez geliyorum, umarım İstanbul'u görmeye ve kültürünü tanımaya biraz fırsatım olur.

* Erkek arkadaşınız Matthew McConaughey ile nasıl tanıştınız?
İşte başladık (gülüyor). Bu konuyla ilgili sorular geleceğini biliyordum. Ama madem sordunuz söyleyeyim; biz onunla bir barda tanıştık. İkimiz de barda öylesine takılıyorduk ve sonunda birbirimizi bulduk.

* Peki dünyanın en seksi erkeklerinden biri olarak gösterilen biriyle olmak nasıl bir duygu?
Öyle mi gerçekten? (gülüşmeler)

* Siz de öyle olduğunu biliyorsunuz...
Aslında ben ona bu açıdan bakmıyorum. Tabii ki hoş ve yakışıklı biriyle olmak çok güzel ama gerçekten onun nasıl göründüğü benim için çok da önemli değil.

* Peki hayatınız nasıl gidiyor?
Harika! Başka ne diyebilirim ki! O işini yapıyor, ben işimi yapıyorum ve ortada buluşuyoruz.

KARAKTERİ AYNI BABASI
* Anne olmaya nasıl karar verdiniz?
Aslında bir karar vererek olmadı bu. Bir çift olduğunuzda, sonuçta bebek sahibi olmayı da istiyorsunuz. Hayat sizi oraya getiriyor yani...

* Kaç yaşındasınız?
27.

* Çok gençsiniz...
Öyle mi dersiniz? (gülüyor)

* Oğlunuzun gözlerine baktığınızda, onlarda Matthew'yu görüyor musunuz?
Kesinlikle. Sanki Matthew bana bakıyormuş gibi hissediyorum. Levi ikimizin karışımı. Yüzü, tipi bana daha çok benziyor ama karakterini Matthew'dan almış. Bu da çok hoşuma gidiyor.