kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Güney Kore usulü

20.12.2008
Han Sarang..
Mutfak: Güney Kore mutfağı
Servis saatleri: Pazar hariç her gün 10.00-22.00 arası açık.
Müşteri kitlesi: Ağırlıklı olarak Türkiye'de yaşayan Çin, Japon ve Koreli müşteriler gidiyor.
Şefi: Koreli Young Jin Han.
Spesiyalleri: Vatos ve ton balığından oluşan çiğ balık tabağı denemeye değer. Başlangıçlardan buharda dimsun mantısı ve brokoli peynirli kızartma 7 YTL. Acılı ekşili çorbası da oldukça revaçta.
Fiyatı ise 6 YTL. Noodle'ların fiyatları 8-12 YTL arasında değişiyor. Deniz mahsullerinden kızarmış kalamar ve buharda çipuranın fiyatları ise 16-20 YTL arasında değişiyor. Masada ızgarada pişirilen soya soslu antrikotun fiyatı 28 YTL. Mekânın favorilerinden deniz mahsullü krep 18 YTL. Tavuklu eriştenin fiyatı ise 9 YTL.
İçecekler: Alkol servisi yok.
Kırmızı çayın fiyatı 5 YTL. Bunun dışında meşrubatlar ve yeşil çay çeşitleri de var.
Tatlılar: Favori tatlısı olan balda kızarmış ananasın fiyatı 5 YTL.
İndirimler: Özel bir indirim mönüsü ya da saati yok.
Kişi başı ortalama fiyat: 20 YTL'ye karnınızı doyurabilirsiniz.
Paker servis: Yok.
Rezervasyon: Gerekmiyor.
Tel: (0212) 516 11 28