kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kaza sonrası yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Yakup Çiçekolay yerinde, Şeyhmuz Aladağ isimli öğrenci ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hentbol maçına giderken kaza: 2 öğrenci öldü

Sırrıberk ARSLAN / SABAH
02.02.2009
Antalya'daki hentbol turnuvası için yola çıkan Bingöllü öğrencileri taşıyan minibüs devrildi. 2 öğrenci can verdi..
Antalya'da düzenlenen hentbol müsabakalarına giden Bingöllü öğrenci ve öğretmenleri taşıyan minibüs Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada minibüsteki öğrencilerden 2'si hayatını kaybetti, 9'u öğrenci 14 kişi de yaralandı. Kaza, önceki gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Bingöl Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu ve Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nin hentbol takımlarındaki öğrencileri ve beden eğitimi öğretmenleri Antalya'da yapılacak olan hentbol müsabakaları için minibüsle yola çıktı.

ŞOFÖR: YOLDA MICIR VARDI
Ancak Sıddık Satılmış (46) idaresindeki minibüs Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı beldesinde virajı dönmek istediği sırada kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Öğrencilerden Yakup Çiçek (14) olay yerinde, Şeyhmuz Aladağ (14) ise kaldırıldığı Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi.Kazada 9'u öğrenci 14 kişi de yaralandı. Yaralılardan Burhan Satlık, Murat Satlık, Murat Tezel, Halis Tezel, Mesut Enön, Mehmet Uzunboy, Sıddık Satılmış, Abdulhakim Satılı ve Yasin Erdöl isimli öğrenciler Kahramanmaraş'taki Yenişehir Devlet Hastanesi ve Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Kaza anını anlatan otobüs şoförü Sıdık Satılmış "Süratli değildik. Sanırım yolda mıcır vardı. Virajı dönmek isterken devrildik" dedi. Bingöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu da, kaza sonucu 2 öğrencinin hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kazada yaralanan öğrencilerden 2'sinin durumunun ağır olduğunu ifade eden Hansu, Otopsiden sonra cenazelerimiz Bingöl'e getirilecek'' dedi.
Haberin fotoğrafları