Mutfak: Japon.
Servis saatleri: Her gün öğlen 12.00 servisiyle açılan mekân 24.00'te kapanıyor. Pazar günleri ise 23.00'e kadar açık.
Müşteri kitlesi: Son dönemin en popüler mekânı olan Tokyo'nun müdavimleri arasında Gül Gölge ve Meltem Cumbul da var.
Şefi: Taylandlı Yutosan.
Spesiyalleri: Tonkatsu soslu kızarmış bonfile (27 YTL), zencefil soslu somon (23 YTL), tatlı sirke soslu yosun salatası (17 YTL), geniş mönü alternatifinden sadece birkaç örnek. Tokyo'da başlangıçların fiyatları 9-12 YTL arasında değişiyor.
İçecekler: Japon birası Sapporo 15 YTL, diğer bira çeşitlerini ise 9 YTL'den içebilirsiniz. Japon çayının fincanı 3 YTL, ama masaya demlik istemenin bedeli 9 YTL.
Tatlılar: Japon usulü kabak tatlısı gerçekten de denemeye değer. Fiyatı 10 YTL.
İndirimler: Öğlenleri Tokyo'da indirimli set mönüler servis ediliyor. Günün ikramı, somon teriyaki, Japon turşusu, pilav ve miso çorbasından oluşan mönünün fiyatı 26 YTL. Ayrıca saat 15.00- 17.00 arasında özel 'happy hour' indirimi uygulanıyor. Bu saatler arasında içecekler dahil her şeyde yüzde 20 indirim var.
Kişi başı ortalama fiyat: Alkol dahil kişi başı ortalama 40 YTL'ye Tokyo'da karnınızı doyurabilirsiniz.
Paket servis: Var.
Rezervasyon: Akşam saatlerinde gerekiyor.
Tel: (0212) 293 58 58
Yayın tarihi: 1 Şubat 2009, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/02/01/pz/haber,A32CAD256D9B4DFCA7734C1E25FCBAA2.html
Tüm hakları saklıdır.