Mutfak: Güney Kore mutfağı Servis saatleri: Pazar hariç her gün 10.00-22.00 arası açık. Müşteri kitlesi: Ağırlıklı olarak Türkiye'de yaşayan Çin, Japon ve Koreli müşteriler gidiyor. Şefi: Koreli Young Jin Han. Spesiyalleri: Vatos ve ton balığından oluşan çiğ balık tabağı denemeye değer. Başlangıçlardan buharda dimsun mantısı ve brokoli peynirli kızartma 7 YTL. Acılı ekşili çorbası da oldukça revaçta. Fiyatı ise 6 YTL. Noodle'ların fiyatları 8-12 YTL arasında değişiyor. Deniz mahsullerinden kızarmış kalamar ve buharda çipuranın fiyatları ise 16-20 YTL arasında değişiyor. Masada ızgarada pişirilen soya soslu antrikotun fiyatı 28 YTL. Mekânın favorilerinden deniz mahsullü krep 18 YTL. Tavuklu eriştenin fiyatı ise 9 YTL. İçecekler: Alkol servisi yok. Kırmızı çayın fiyatı 5 YTL. Bunun dışında meşrubatlar ve yeşil çay çeşitleri de var. Tatlılar: Favori tatlısı olan balda kızarmış ananasın fiyatı 5 YTL. İndirimler: Özel bir indirim mönüsü ya da saati yok. Kişi başı ortalama fiyat: 20 YTL'ye karnınızı doyurabilirsiniz. Paker servis: Yok. Rezervasyon: Gerekmiyor. Tel: (0212) 516 11 28
Yayın tarihi: 21 Aralık 2008, Pazar Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/12/21/pz/haber,B9AACBF0C2DA44249D7F5B9FB84B530F.html Tüm hakları saklıdır.