Kaya Demirer, geçen yıl İstanbul'un elitlerinin hizmetine Gümuşsuyu'ndaki Topaz'ı sunmuştu. İstanbul'un elitleri de, iyi yemekle iyi şarabın buluşma noktası olan Topaz'a akın etmişti. Topaz, bir yılı geride bıraktı. Topaz'ın sahibi Demirer, mekanın birinci yılını şanına yakışan bir şekilde kutlamaya karar vermiş. Tüm Topaz ekibi, 23 Aralık'taki davet için 15 gündür hummalı bir hazırlık içinde. 500 konuğun ağırlanacağı gece için özel bir mönü üzerinde çalışıyorlarmış. Bu davet uzun süre konuşulacak gibi gözüküyor.
Yayın tarihi: 19 Aralık 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/12/19/gny/haber,80A300E39ACB49DC9A75847DFC4599F1.html
Tüm hakları saklıdır.