kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Versace'nin anoreksik veliahtına sahip çıktı!

12.11.2008
Donatella Versace'nin kızı Allegra Versace'nin anoreksiyaya karşı verdiği mücadele bitmek bilmiyor. Genç varise bu konuda en büyük desteği, dostu ünlü model Kate Moss veriyor..
İtalyan moda devi Versace'nin 22 yaşındaki veliahtı Allegra Versace, yıllardır anoreksiya ile mücadele ediyor. Zayıflıktan tanınmaz hale gelen genç kadın, en büyük desteği bir dönem kendisi de aynı hastalığa yakalanan ünlü manken Kate Moss'tan görüyor. Bir yıl önce bu hastalık nedeniyle 29 kiloya düşen ve ağzıyla beslenemediği için burnuna tüp katılan Versace, geçtiğimiz hafta biraz eğlenmek için kendini Londra sokaklarına attı. Yakın arkadaşları Kate Moss ve Kimberly Stewart ile birlikte önce Bungalow 8, ardından da Punk adlı gece kulüplerine giden 22 yaşındaki Versace'nin zayıf bedeni, saatlerce ayakta kalmayı kaldıramadı.

FENALAŞTI
Dans ederken bir anda fenalaşan Allegra Versace, Kate Moss'un koluna girerek, kendini dışarı attı. Zayıflıktan yanaklarının çöktüğü ve bacaklarının kopacak hale geldiği gözlenen genç kadının, gözkapaklarını açık tutmakta da zorluk çektiği dikkat çekti. Bir dönem kendisi de aynı hastalıkla mücadele eden ünlü manken Kate Moss, arkadaşının elini bir an olsun bırakmayarak ona destek verdi. Versace'yi neşelendirmek için espriler yapan Moss, onu arabasına bindirdikten sonra Fransız 'Closer' dergisine şu açıklamayı yaptı:

GENÇLİĞİMİ HATIRLATTI
"Allegra zor günler geçiriyor. Hastalığı çok ilerlemiş boyutta. Zamanında ben de zayıflama tutkum nedeniyle zor günler geçirmiştim. Onun bu halleri, bana kendi gençliğimi hatırlatıyor. Doktorlar, bu hastalıkla mücadelede arkadaş desteğinin önemli olduğunu söylüyor. Ben de onun kendini eve kapatmasına ve hayata küsmesine izin vermeyerek, arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyorum." Versace sağlığına kavuşamazsa, onu kendi evine davet etmeyi düşündüğünü de belirten Kate Moss; "Benimle birlikte yaşarsa, bu hastalıktan daha kolay kurtulur ve ideal kilosuna kavuşur" diye konuştu.

Annesi çok korkuyor

Kızının sağlığının giderek bozulmasından dolayı çok endişelenen Donatella Versace'nin tek umudunun Kate Moss olduğu söyleniyor.
Haberin fotoğrafları