kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sofra'dan Ramazan'a özel tarifler

25.09.2008
Etli Nohut
Nohudu akşamdan ıslatın. Ertesi gün haşlayın. Diğer taraftan eti yıkayıp, süzün. Bir tavaya alıp pişirin. Üzerine tereyağını ve yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Soğanın rengi dönünce salçaları ekleyin. Etli harcı nohudun üzerine ilave edin. Tuz ve üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edin. Nohut iyice yumuşayana kadar pişirin.

MALZEMELER
* 2 su bardağı nohut

* 300 gram kuşbaşı dana eti

* 2 adet soğan

* 2 çorba kaşığı tereyağı

* 1 çorba kaşığı domates salçası

* 1 çorba kaşığı biber salçası

* Yeteri kadar su

* Tuz
Haberin fotoğrafları