kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ağız kokusu için yeşil çay ve maydanoz

ANKA
Giriş Saati : 07.09.2008 00:03
Güncelleme : 07.09.2008 02:14
Sağlık Bakanlığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Kulak Burun Boğaz Profesörü Murat Karaşen, ramazan ayının önemli sorunlarından olan ağız kokusundan kurtulmak için iftar ile sahur arası bol sıvı tüketmek gerektiğini belirterek "Sahurdan önce mutlaka ağız temizliğine dikkat edeceğiz" dedi. Prof. Dr. Karaşen, yoğurt yemenin, maydanoz çiğnemenin ve yeşil çay içmenin de ağız hijyeninde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Özellikle protein ağırlıklı beslenenlerin ağız temizliğine önem vermesi önerildi.