Ağız kokusu için yeşil çay ve maydanoz
ANKA
Giriş Saati : 07.09.2008 00:03
Güncelleme : 07.09.2008 02:14
Sağlık Bakanlığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Kulak Burun Boğaz Profesörü Murat Karaşen, ramazan ayının önemli sorunlarından olan ağız kokusundan kurtulmak için iftar ile sahur arası bol sıvı tüketmek gerektiğini belirterek "Sahurdan önce mutlaka ağız temizliğine dikkat edeceğiz" dedi. Prof. Dr. Karaşen, yoğurt yemenin, maydanoz çiğnemenin ve yeşil çay içmenin de ağız hijyeninde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Özellikle protein ağırlıklı beslenenlerin ağız temizliğine önem vermesi önerildi.
Yayın tarihi: 7 Eylül 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/09/07//haber,758417D58FEF46EFB6991A9AE8D8CA6C.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.