kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Mücverli kuzu madalyon

Güncelleme : 03.09.2008 01:02
Mücver malzemesini geniş bir kapta karıştırın. Tavayı ocağa oturtup sıvıyağı dökün. Mücver malzemesinden tepeleme 2 çorba kaşığı alıp, tavaya koyun ve spatulayla hafifçe bastırarak kızartın (kızarttığınız mücverlerin sıcak kalmasını sağlayın). Sıvıyağı tavaya alıp eti önlü arkalı kızartın. Mücverleri servis tabağına yerleştirin. Kuzu madalyonları mücverlerin üzerine koyarak servis yapın.

Malzemeler 5 Kişilik
*
1 kg. yağsız kuzu madalyon
* Yarım çay bardağı sıvıyağ
Mücver için:
*
2'şer adet rendelenmiş kabak ve havuç
* 1 adet yumurtanın akı
* 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
* 2 çorba kaşığı un
* 2 diş sarmısak
* Tuz
* Karabiber
Kızartmak için:
* Sıvıyağ