kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Başbuğ" değişikliği

Yeni Haber
Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın, dün Genelkurmay Başkanlığı görevini Orgeneral İlker Başbuğ'a devretmesinin ardından Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesi de yenilendi.

Devir teslim töreninin ardından Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.tsk.mil.tr'de 25. Genelkurmay Başkanı olan Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın fotoğrafı ve özgeçmişinin bulunduğu kısım değiştirildi. Sitenin sağ üst köşesinde bulunan Genelkurmay Başkanı ile ilgili bilgilerin bulunduğu bölüme Orgeneral İlker Başbuğ'un fotoğrafı ve özgeçmişi konuldu.

Sitede bulunan Orgeneral Büyükanıt'ın özgeçmişinde "28 Ağustos 2006 tarihinde atandığı Genelkurmay Başkanlığı görevinden 30 Ağustos 2008 tarihinde emekliye ayrılmıştır" ibaresi bulunurken, Orgeneral Başbuğ'un özgeçmişinde ise "30 Ağustos 2008 tarihinden geçerli olarak Genelkurmay Başkanlığı görevine atanmıştır" denildi.

Genelkurmay Başkanı'nın "Konuşmaları" bölümünde ise, Orgeneral Başbuğ'un devir teslim töreninde yaptığı konuşmaya yer verildi.

Bu arada, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı'nın internet siteleri de yapılan atamalar çerçevesinde değiştirildi.

(ANKA)