kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SINAV ZAMANI... Bundan önceki hazırlık maçlarında vasatı aşamayan milliler, Efes Pilsen World Cup- 7'de, Avrupa Şampiyonası elemeleri için ciddi bir sınav verecek.

Efes Cup heyecanı Konya'da başlıyor

Bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan Efes Pilsen World Cup'ta milli takım 19.00'da İngiltere maçı ile Konyalı basketseverlerin önüne çıkacak..
Efes Pilsen World Cup-7 bugün Konya'da start alıyor. 43 günlük bir kampın ardından Bosna Hersek, Portekiz ve İngiltere'nin katılacağı Efes Pilsen World Cup-7'nin, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları öncesi A Milli Basketbol Takımımız'ın en ciddi hazırlık sınavı olacağını söyleyen antrenör Bogdan Tanjevic, "Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Konya halkına çok iyi bir basketbol izlettirmek istiyoruz. Mükemmel bir turnuva olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ise böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve organizasyonu düzenleyen Efes Pilsen ile TBF'nin kendilerini tercih etmesinin gurur verici olduğunu kaydederek, "Çok güzel bir salon yaptık. Bu turnuvanın Konya'da düzenlenmesi çok önemli. 8'incisine de talip olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum" dedi. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda 3 gün sürecek turnuvanın açılış maçı yarın saat 16.45'te Bosna-Hersek ile Portekiz arasında oynanacak. 19.00'da ise Türkiye ile İngiltere karşılaşacak. Maçlar NTV'den naklen yayınyanacak.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00