kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Meclis üyesi bıçaklarak öldürüldü

Yeni Haber
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından evinde uyurken bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesi Şerbetçi Apartmanı 3'üncü katta meydana geldi. Şeker hastası olan Fahrettin Tanyal (56), eşi Serap Tanyal ile birlikte gece yarısından sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedavisinin ardından eve dönen Fahrettin Tanyal, odasına gidip uyurken eşi de banyoya girdi.

Saat 03:15'te Fahrettin Tanyal, yatak odasında uyuduğu esnada eve kimliği belirsiz kişi ya da kişiler girdi. Bu sırada, banyoda olan Serap Tanyel bir süre sonra sesler duydu. Fahrettin Tanyal'ı uyurken vücudunun 3 yerinden bıçaklayan şahıslar, dolapta bulunan av tüfeklerini de alarak evden kaçtı. Serap Tanyel ve diğer odada uyuyan çocukları Tanay ile Tuluğ çığlık atmaya başladı.

Sinir krizi geçiren Fahrettin Tanyel'in ailesi, komşuların eve gelmesiyle zor sakinleştirildi. Polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışmalarına devam ediyor. Bolu'da çok sevilen bir isim olan Fahrettin Tanyel'in ölüm haberini alarak evin önüne gelen çok sayıda Bolulu, büyük üzüntü yaşadı. Tanyar'ın cesedi savcının incelemesin ardından Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Serap Tanyel ifadesinde, şahısların 3 kişi olduğunu ve koşarak kaçtıklarını söyledi.

İHA