kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Asker Kenan'a dost kazığı!

Yeni Haber
Oktay Kaynarca ve Zeynep Beşerler'den affedilmez ihanet! Zeynep Beşerler, vatani görevini yapan sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nu Oktay Kaynarca'yla aldattı. Çakır'ın da ayrıldığı sevgilisi Özgü Namal'la barışma umudu kalmadı.

* OKTAY KAYNARCA VE ZEYNEP BEŞERLER'İN BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİĞİ KARELER...

İHANETİN RESMİDİR

Oktay Kaynarca, vatani görevini yapan yakın dostu Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Zeynep Beşerler'le sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi...

Zeynep Beşerler, Edirne Karaağaç'ta vatani görevini yapan sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nu çabuk unuttu. Aşk hayatında çalkantılı günler yaşayan Oktay Kaynarca ve Zeynep Beşerler önceki gece Bodrum Vittoria adlı mekanda sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendi.

Gece boyunca birbirine sarılıp dans eden ikiliyi görenler şaştı kaldı. Oktay Kaynarca, alkolün de etkisiyle bir ara Zeynep Beşerler'i öpmek istedi ama güzel oyuncu etraftaki bakışlardan rahatsız olduğu için geri çevirdi.

Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Kaynarca ve Beşerler hemen toparlanıp birbirinden ayrıldı. Kaçamaklarının su yüzüne çıkmasından rahatsız olan İkili, apar topar mekanı terk etti.

TAKVİM