kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sahil güvenlik eşlik etti, koyları turladılar

Alp ARBAK SABAH
İlk yurtdışı tatilleri için önceki gün Bodrum'a gelen Suriye Devlet Başkanı Başar Esad ve eşi Esma Esad ile çocukları, lüks guletle Kesire Burnu Koyu'nu gezdi..
Ülkesi dışındaki ilk tatilinde önceki gün Bodrum'a gelen ve Başbakan Erdoğan'la bir görüşme yapan Suriye Devlet Başkanı Başar Esad, dün eşi Esma Esad ve çocuklarıyla denizin tadını çıkardı. Torba Koyu'ndaki 5 yıldızlı Rixos Otel'de kalan Esad ailesi gulet turu için hazırlıklara sabahın erken saatlerinde başladı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Önce, işadamı Sinan Özer'e ait üç direkli "Galileo" adlı gulet, Zeytinli Koyu'na geldi. Otelin paravanlarla kapattığı iskeleden bir Zodyak bota bindirilen Esad ailesi ile akrabaları, yardımcıları, korumaları ve özel fotoğrafçısı yaklaşık 100 metre açıkta demirli olan yata götürüldü. Bu arada Başar Esad'ın lacivert şort, beyaz bir tişört ve spor ayakkabı, eşi Esma Esad'ın da beyaz bir kapri pantolon ve yine bir kolsuz tişört giydiği görüldü.

17.00'DE DÖNDÜLER
Ardından denize açılan yat, iki sahil güvenlik botunun eşliğinde 1 saat süren yolculuğun ardından Göltürkbükü'ne gelerek Kesire Burnu Koyu'na demirledi. Burada korumalarının da eşlik ettiği Esad, denize girerek 20 dakika yüzdü. İyi bir yüzücü olduğu gözlenen Esad, ardından yata çıkarak güneşlenen ailesine katıldı. Esad ailesi saat 17.00 sıralarında otele döndü.
Haberin fotoğrafları