kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TESLİM OLDU İki yıllık çevik kuvvet polisi Mustafa Atasoy (solda), kendisiyle aynı mahallede oturan Cem İnci'yi vurduktan sonra teslim oldu.

Polis, kavga ettiği genci silahla vurdu

Müslim SARIYAR - Erdoğan YAPIK SABAH
Polis memuru Mustafa Atasoy, sokakta kendisine küfrettiğini öne sürdüğü genci vurdu. 22 yaşındaki Cem İnci, kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti..
İstanbul Bahçelievler'de 2 yıllık polis memuru Mustafa Atasoy (22), oto elektrikçisi Cem İnci'yi (22) kendisine küfrettiği iddiasıyla silahla vurdu. Cem İnci ölürken, polis memuru tutuklandı. Arkadaşını kaybeden, kendisi de ölümden dönen Recep adlı tanık olayı şöyle anlattı: "Meyve suyu kutusuna tekme atan Cem üstüne su sıçrayınca sinirlenip 'Bütün pislikler de beni bulur' diye söylendi. Bu sırada mahalleden tanıdığımız Mustafa Atasoy geçiyordu. Cem'in üstüne yürüyüp 'Bana mı küfrediyorsun. Kimsin sen' dedi. Cem de 'Seninle bir ilgisi yok' diye cevap verdi. Tartışma uzayınca polis, tabancasını Cem'e doğrultarak 'Öldürürüm seni. Elimden kimse alamaz' dedi. Cem 'Ne yapıyorsun' diyerek silahı tutmaya çalıştı. Silah bir el patladı. Ben yardım için eğilince polis yakamdan tutup kaldırarak 'Sen de benimsin. Akıllı ol. Seni de oraya yığmayayım' dedi.

YARALIYA YARDIM ETTİRMEDİ
Atasoy'un cep telefonundan karakolu arayıp "Benim sokakta birisini vurdum. Hemen buraya gelin. Kalabalık gelin" dediği, yaralıya kimsenin yardım etmesine izin vermediği öğrenildi. 100'e yakın polis linç yaşanmaması için sokakta güvenlik önlemi aldı. Bir saat sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırılan İnci, kan kaybından hayatını kaybetti. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Atasoy'un alkollü şahsın kendisine "Ne bakıyorsun, birine mi benzettin" dediğini, polis olduğunu söyleyince küfrettiğini ve üstüne atlayınca silahının ateş aldığını öne sürdü. Bakırköy Adliyesi'ne sevkedilen polis memuru Atasoy, "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.