Kekin bir parçası servis tabağına konur. Ortası bir pasta tabağı büyüklüğünde kesilerek çıkartılır. Boşluğa meyve doldurulur. Sütle kek ıslatılır, puding 2 bardak sütle pişirilir. Keke sürülür diğer parçası üzerine kapatılır. O da sütle ıslatılır krema sürülür. Çıkan parça tam ortasına yerleştirilir krema ile kaplanır. Krem şanti ile süslenir. Ceviz serpilir, 1 gece dolapta bekletilir.
MALZEMELER
* 1 adet kakaolu hazır kek
* 1 paket çikolatalı puding
* 1 kase mevsim meyvesi
* 3 su bardağı süt
* 1 komposto kasesi krem şanti
* 1 kaşık ceviz
Yayın tarihi: 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/30/gny/haber,79BA766550D844E18E2A1682C535DCB1.html
Tüm hakları saklıdır.