Şekerle yumurta 15 dakika çırpılır. Sıvıyağ süt tarçın kakao havuç rendesi konur karıştırılır. Un kabartma tozu ilavesi ile yağlanmış kek kalıbına dökülür. 170 derece fırında 45-50 dakika pişirilir. İlk 20 dakika fırının kapağı hiç açılmaz.
MALZEMELER
* 2 su bardağı havuç rendesi
* 1 su bardağı sıvıyağ
* 1/2 su bardağı süt
* 4 yumurta
* 3 su bardağı un
* 1 paket kabartma tozu
* 2 yemek kaşığı kakao
* 1 bardak ceviz
* 2 tatlı kaşığı tarçın
Yayın tarihi: 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/30/gny/haber,3C1ECC13AD4A4C89BB487B6F58461192.html
Tüm hakları saklıdır.