kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Dazlak olmasıyla dikkat çeken genç kadın, boynu ve vücuduna isabet eden iki kurşunla yaşamını yitirdi.

Dazlak kadın ve arkadaşına infaz

Barış SÖZAL
Ümraniye'de, 3 ay önce boşanan Derya Adıgüzel ile emlakçı arkadaşı öldürüldü Olay yerinde bulunan terliğin, genç kadının eski kocasına ait olduğu iddia edildi..
İstanbul Ümraniye'de evli ve iki çocuk babası Osman Oruç ile yaklaşık 3 ay önce eşinden boşandığı belirtilen Derya Adıgüzel isimli kadın, kimliği belirsiz kişilerce sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Yeniçamlıca Mahallesi'nde dün 00.30'da Derya Adıgüzel (28) 15 gündür birlikte olduğu iddia edilen evli ve iki çocuk babası Osman Oruç'u (35) evine bırakmak için Mehtap Caddesi'ne geldi. Adıgüzel ve Oruç bu sırada önlerini kesen bir başka otomobildeki iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldular. Kafasını tamamen kazıttığı görülen Adıgüzel'in iki, Oruç'un ise vücuduna isabet eden 4 kurşunla öldüğü belirlendi. Kimliği tespit edilemeyen saldırganlar beyaz Doblo araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis Adıgüzel ve Oruç'un cesetleri üzerinde, otomobilde ve olay yerinde incelemeler yaptı. Bu arada olay yerinde bulunan tek bir terlik dikkat çekti. Görgü tanıkları ise kaçan kişilerden birinin aksayarak yürüdüğünü kaydetti.

OĞLUNDA DA AYNI TERLİK
Polis daha sonra cinayeti işlemiş olabileceği şüphesi ile ölen kadının eski eşi A.S.'yi aramaya başladı. Polis A.S.'yi bulamayınca oğlu A.S.'yi (18) ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı. Olay yerinde bulunan terlik ile A.S.'nin terliğinin aynı olduğu fark edildi. A.S., aynı terlikten babasında da olduğunu anlatınca olay yerindeki tek terliğin sırrı çözüldü. A.S. babasının 1.5 ay önce Maltepe'de tinerciler tarafından bacağından yaralandığı için bacağının alçıya alındığını söyledi. Emniyet güçleri, ölen kadının eski eşini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Haberin fotoğrafları