Yemeklik doğradığınız soğanı margarinle kavurun. Daha sonra eti iki bardak suyla tencereye ilave edin. Tencerenin kapağını yarım örtüp, etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Erikleri de tencereye alıp, bir taşım daha kaynatın. Kaynayan yemeğe bulguru, tuzu ve küp şeklinde doğranmış domatesi ilave edin. Yemeği kısık ateşte 10 dakika daha pişirin ve ateşten alıp bir süre dinlendirin. Üzerine nane ekerek servis yapın.
Malzemeler 4 Kişilik
* 250 gr. kuşbaşı et
* 1 adet soğan
* 2 çorba kaşığı margarin
* 2 su bardağı yeşil erik
* 1 kahve fincanı bulgur
* 1 adet domates
* 1 çay kaşığı nane
* 2 su bardağı su
* Tuz
Yayın tarihi: 22 Mayıs 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/22/gny/haber,EC67A7E6DCF0423F9280B167BA11CAE7.html
Tüm hakları saklıdır.