Öncelikle bir su bardağı pirinçle zeytinyağlı pilav pişirin. İçine ince ince kıyılmış maydanozu ve dereotunu karıştırın. Turşuları ve salatalığı küp küp doğrayıp, pilava ilave edin. Üzerinde limon suyu gezdirip, harmanlayın. Zeytinlerle süsleyip servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 su bardağı pirinç
* 1/2 demet maydonoz
* 1/2 demet dereotu
* 2 adet salatalık
* 2 adet salatalık turşusu
* 1 adet limon suyu
* Zeytinyağı
* Tuz
* Zeytin
Yayın tarihi: 20 Mayıs 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/20/gny/haber,D643A373224B4B9295A73362009E244A.html
Tüm hakları saklıdır.