But ya da kol tarafından kestirdiğiniz eti iri parçalar halinde doğrayın. Etleri bir tencereye koyup, üzerini geçecek kadar su ilavesiyle yumuşayıncaya kadar pişirin. Suyu tamamen tükenip, yağıyla kaldığı zaman ateşten indirin. Bir fırın tepsisine pişirdiğiniz etleri alın. Yoğurdu, un, yumurta ve tuzla bir kasede çırptıktan sonra, etlerin üzerine dökün. Yemeği fırında 20 dakika daha pişirin. Üzerine kırmızı biber serpip servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 1 kilo kemiksiz kuzu eti
* 500 gr. yoğurt
* 3 adet yumurta
* 2 çorba kaşığı un
* Tuz
* Kırmızı tozbiber
Yayın tarihi: 20 Mayıs 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/20/gny/haber,0D84948107CF44C2B24A7EDDBCCC487B.html
Tüm hakları saklıdır.