Öncelikle soğanı soyup, rendeleyin. Maydanozları da ince ince kıyın. Ekmek içlerini ufalayın. Kıymayı yoğurma kabına koyup; içine ekmek içini, soğanı, maydanozu, yumurtayı, sirkeyi, tuzu, karabiberi ve kimyonu ilave edin ve yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, köfte şekli verin. Bir tavaya yağ koyup, kızdırın ve köfteleri kızartın.
MALZEMELER 10 kişilik
* 1 kg. kıyma
* 4 dilim bayat ekmek içi
* 1/2 demet maydanoz
* 1 adet yumurta
* 2 adet soğan
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı kimyon
* 1 çorba kaşığı sirke
Yayın tarihi: 4 Mayıs 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/04/gny/haber,D5466D7C8B7744919A96F4373BACC81E.html
Tüm hakları saklıdır.