kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kuru köfte

Öncelikle soğanı soyup, rendeleyin. Maydanozları da ince ince kıyın. Ekmek içlerini ufalayın. Kıymayı yoğurma kabına koyup; içine ekmek içini, soğanı, maydanozu, yumurtayı, sirkeyi, tuzu, karabiberi ve kimyonu ilave edin ve yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, köfte şekli verin. Bir tavaya yağ koyup, kızdırın ve köfteleri kızartın.

MALZEMELER 10 kişilik
*
1 kg. kıyma

* 4 dilim bayat ekmek içi

* 1/2 demet maydanoz

* 1 adet yumurta

* 2 adet soğan

* 1 tatlı kaşığı tuz

* 1 çay kaşığı karabiber

* 1 çay kaşığı kimyon

* 1 çorba kaşığı sirke