kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Komadaki B.Ö.’nün sırt, karın, kalça, kol ve ayaklarında yanıklar var. Başına ve ayaklarına da sert darbeler almış.

8 yaşındaki çocuğa işkence ve tecavüz

Mehmet AKDEMİR SABAH
Milas'ta bir erkek çocuğu sert cisimle dövülerek defalarca tecavüze uğradı. Baba ve birlikte yaşadığı kadın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı..
Muğla'nın Milas ilçesinde küçük bir çocuğa şiddet uygulandığı ve tecavüz edildiği ortaya çıktı. Kırcağız köyünde oturan ve Beçin beldesindeki bir restoranda garsonluk yapan Abdülmelik Ö. (32) önceki gece oğlu B.Ö.'yü (8) 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne getirdi. Solunumu iyice zayıfladığı belirlenen çocuğu hemen tedavi altına alan doktorlar, vücudunda yanık ve dayak izleri görünce güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan detaylı muayenede talihsiz çocuğun sırt, karın, kalça, kol ve ayaklarında yanıklar olduğu, başına ve ayaklarına da sert bir cisimle vurulduğu, ayrıca tecavüz de edildiği belirlendi. Hastaneye gelen jandarma, baba Abdülmelik Ö. ile birlikte yaşadığı Çilem K.'yi (23) gözaltına aldı.

ÜTÜYLE DAĞLANMIŞ
A.M.Ö. (32) ve babasının birlikte yaşadığı Ç.K. (23), jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Zanlılar, mahkemece serbest bırakıldı. Baba A.M.Ö, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, suçsuz olduklarını öne sürdü. A.M.Ö, "Suçsuzluğumuz ortaya çıktı. Ben çocuklarım için günde 18- 20 YTL yevmiyeyle çalışan adamım. Bir baba, öz evladına bunu yapabilir mi? Şu anda önemli olan çocuğumun sağlığı. Çocuğuma tecavüz edilmesiyle ilgili şüphelendiğim kişiler var. Bunlar hakkında şikayetçi olacağız. Çocuğumun öz annesiyle de görüşeceğim" dedi. Ç.K da "masum olduğunu" iddia etti. Abdülmelik Ö.'nün ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşinin İzmir'de bulunduğu ve talihsiz çocuğu 2 ay önce getirip babasına bıraktığı belirlendi. İzmir'deyken okula giden talihsiz çocuğun, Muğla'ya getirildikten sonra okula da gönderilmediği ortaya çıktı. Bu arada A.M.Ö'nün eşinin fuhuş yaptığını ve çocuğunu kendisinden olmayabileceğini söylediği öğrenildi. Bunun üzerine savcılığın talimatıyla, DNA testi için Abdülmelik Ö. ve B.Ö.'den kan örneği alındı. A.M.Ö.'nün eşini terk ettikten sonra kocasından ayrılan Çilem K. ile tanıştığı ve Milas'a gelerek birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi. Çiftin 3 aylık kızları da devlet korumasına alınırken, genç kadının ilk eşinden olan 4 yaşındaki oğlu ise geçici olarak komşularına teslim edildi.
Haberin fotoğrafları