kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Longtable biftek evi:)

Daha önce Al-Jamal ile ilgili yazımda, "Etler kebaplar şahane" yazdığımda hafiften bozulmuştu İzzet Çapa. "Dansözleri şovları unuttun, kebap evi yaptın Al- Jamal'i" demişti. Pazartesi akşamı yeni mekanı Longtable'ın minicik bir kalabalıkla yapılan yemek testinde etlere olan aşkımı fark edince yine hafiften gerildi; "Sen şimdi biftek evi yazarsın" diye. Çok üzgünüm ama Mahmut Anlar'ın yaptığı şahane dekorlar, yarı klasik yarı vintage eşyalar filan bir tarafa biftekler bir tarafa. Longtable, özel olarak getirttiği ve 30 bin euro'luk fırında özel pişirdiği etlerle anılacak. Tabii bir de yazın serinlik aradığımız günlerde nefes aldıracak açıkhava bölümü ile...