Bir tavaya margarini koyup, eritin ve soğumaya bırakın. Yumurtaları, şekerle birlikte 10 dakika çırpın. Çırptığınız yumurtalara yoğurdu, unu, kakaoyu, kabartma tozunu, rendelenmiş portakal kabuğunu ve soğuyan margarini ilave edip, karıştırın. Yağladığınız kek kalıbına, hazırladığınız malzemeyi döküp, önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 40 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Malzemeler 8 Kişilik
* 3 adet yumurta
* 1 su bardağı yoğurt
* 2 su bardağı un
* 3 çorba kaşığı kakao
* 1.5 su bardağı şeker
* 1 paket kabartma tozu
* 1 portakalın kabuğu
* 125 gram margarin
Yayın tarihi: 24 Nisan 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/24/gny/haber,7596E6E93D1C409B990EDD935220FE52.html
Tüm hakları saklıdır.