Tavuk kanatlarını geniş ucundan keserek, kemiklerini çıkartın. Kanatları ateşte tütsüleyip, iyice yıkayın. Bir kaba tavuk kıymasını, dövdüğünüz sarmısağı, mercanköşkü, tuzu ve karabiberi koyup, yoğurun. Hazırladığınız harcı kanatlara doldurun, sıvıyağ ve salçayı tuzla çırparak, kanatların üzerine sürün. Fırında 25 dakika pişirip, haşlanmış sebze ve pilavla servis yapın.
Malzemeler 6 Kişilik* 8 adet tavuk kanadı
* 250 gr. tavuk kıyması
* 3 diş sarmısak
* 1 tutam mercanköşk
* Tuz
* Karabiber
* Sıvıyağ
* Salça
Yayın tarihi: 9 Nisan 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/09/gny/haber,17C4BDD299684DBFADB85298BBE569FF.html
Tüm hakları saklıdır.