Öncelikle havucu, kabağı, patlıcanı ve biberi küp küp doğrayıp, hepsini ayrı ayrı kızartın. Sebzeleri hazırlarken makarnayı da haşlayın. Süzdükten sonra bir çorba kaşığı tereyağı ile soteleyin. Makarnaya kızartılmış sebzeleri, kıyılmış dereotunu, rendelenmiş kaşar peynirini, yumurtayı, tuzu, karabiberi ve pul biberi ilave edip iyice karıştırın. Yağladığınız fırın tepsisine bu malzemeyi serip fırında kızarana kadar pişirin. Üzerine bol dereotu serperek servis yapın.
Malzemeler 6 Kişilik* 1 adet havuç
* 1 adet patlıcan
* 1 adet kabak
* 1 adet dolmalık biber
* 2 su bardağı boncuk makarna
* 1/2 demet dereotu
* 100 gram kaşar peyniri
* 2 adet yumurta
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* Tuz
* Karabiber
* Pul biber
Yayın tarihi: 27 Mart 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/27/gny/haber,E2CB36C172614905B98B88261BFB937C.html
Tüm hakları saklıdır.